top of page

The property

In 2013 hebben we een property gekocht. Een mooie benaming voor een ruïne. Meer dan 200 jaar oude muren op een prachtig plekje op Kreta. Geen dak. Grote stenen waarbij je het idee hebt dat ze elk moment kunnen omvallen. Een woeste tuin waarbij je als je er doorheen loopt minimaal 10 muggensteken verder bent. Maar een prachtig uitzicht! Vanaf nu kon het dromen beginnen over wat te doen met deze prachtige plek.

De muren waren indrukwekkend dik. Verschillende lagen met houten balken moesten het dak op zijn plaats houden. Een nieuwer gedeelte werd gebruikt als opslagplek voor hout van een lokale bewoner. Veel van de omliggende panden zijn er net zo aan toe als deze. Al lang verlaten en overgelaten aan de invloeden van de natuur.

In de tuin staan een aantal prachtige olijfbomen. Voor de rest is het dichtgegroeid. We hebben geprobeerd er een pad door te maken.

Maareh, Vachos, waar ligt dat nou eigenlijk?

Villa Vachos

In 2013 hebben we een property gekocht op Kreta. Via deze blog kun je de updates volgen tot nu toe. Hoe maken we van deze ruine een vakantiehuis.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page